INVITATIE EXPOZITIE DE PICTURA SI FOTOGRAFIE I.M.P.A.C.T, Comuna Dragomiresti, Jud. Dambovita

Luni, 27 iunie 2022, ora 17.00, la Scoala Gimnaziala Dragomiresti, judetul Dambovita, va invitam la vernisajul Expozitiei de Pictura si Fotografie din cadrul proiectului ”IMPACT – Incluziune si Motivare Prin Arte a Copiillor si Tinerilor”, proiect finantat prin programul Dezvoltare Locala, Fonduri Norvegiene.

Expozitia cuprinde lucrarile copiilor si tinerilor participanti la atelierele de arte ale proiectului IMPACT din Scoala Gimnaziala Dragomiresti, Structurile Dragomiresti, Decindeni si Rancaciov.

Pe parcursul anului scolar, copiii si tinerii beneficiari ai proiectului IMPACT, coordonat de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART, au participat la ateliere de arte: teatru, film, dans, pictura, sculptura, fotografie, diferitele tipuri de arte ajutand la dezvoltarea abiliatilor personale si interpersonale, de comunicare si integrative ale copiilor si tinerilor implicati in proiect.

Expozitia cuprinde o parte dintre rezultatele atelierelor de arte plastice, prezentate intr-un eveniment public care incurajeaza copiii si tinerii, le dezvolta stima de sine si increderea in propriile abilitati, simtul civic, participand activ la viata comunitatii.

Expozitia este centrata pe promovarea drepturilor omului, incluziunii sociale, dand copiilor si tinerilor posibilitatea sa isi exprime gandurile si emotiile, dorintele si aspiratiile.  Alaturi de portretele pictate în culori acrilice și o serie de fotografii portret realizate de acestia, temele lucrărilor de pictura si fotografie se referă la ”Ce mă face fericit”, ”Prietenie”, ”Lumea mea / Satul Meu” ‘’Emotii’’, ajutând privitorii să pătrundă în universul interior și exterior al autorilor.

Comunicat de Presa