ATELIERE ”IMPACT” DE DANS, FILM SI DEZVOLTARE PERSONALA la Centrul de Zi pentru copii si tineri cu dizabilitati ”Sanse Egale” Domnesti, judetul Arges.

La Centrul de zi ,,Șanse Egale’’, Domnești, judetul Arges , in cadrul atelierelor de arte ale proiectului ”IMPACT”-Incluziune si Motivare Prin Arte a Copiilor si Tinerilor”au avut loc ateliere de Dans, Film si Dezvoltare Personala prin intermediul artelor.

In cadrul atelierului de film – scriere de scenarii, copiii si tinerii cu diazbilitati au inceput sa lucreze la scrierea unui scenariu de film inspirat din viata lor personala, pe care sa il realizeze impreuna in cadrul proiectului IMPACT.

Atelierele de scriere de scenarii au adus la lumina povesti si intamplari din viata copiilor si tinerilor cu dizabilitati, emotii aferente si mesaje pe care tinerii doresc sa le transmita lumii. Tinerii din Centrul de Zi ”Sanse Egale” – doresc prin filmul lor sa vorbeasca despre situatiile copiilor si tinerilor cu dizabilitati, sa isi faca cunoscute abilitatile si talentele precum intreaga gama emotionala in impact cu societatea in care traiesc, contribuind astfel prin intermediul artelor la stimularea incluziunii sociale in Romania.

Proiectul ”I.M.P.A.C.T”- Incluziune si Motivare Prin Arte a Copiilor si Tinerilor”este coordonat de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART si este finantat prin programul Dezvoltare Locala, Apelul Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc, Granturi Norvegiene si se desfasoara in perioada 2021-2023.