Ateliere de ANIMATIE FILM

Beneficiarii proiectului IMPACT din comunitatile Dobromir, Dragomiresti, Breaza, Tepu, Rucar, copii si tineri cu risc de abandon scolar sau CES, au participat la ateliere de Animatie de Film sustinute de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART. In prima etapa, copiii si tinerii au creat personaje si elemente de décor din plastilina. In etapa a doua, invatand principiile animatiei de film prin intermediul fotografiilor si mutand personajele  create, au realizat povesti, filmulete de animatie.

Tematicile povestilor au fost inspirate din viata scolara, din viata satului sau din viata participantilor, dar totodata, beneficiarii au creat filme de animatie pornind de la scena Paradisului, Pomul cunoasterii binelui si raului.

Copiii si tinerii au dezvoltat in cadrul atelierelor  de Animatie competente creative, imaginative, de lucru in echipa, competente matematice si tehnice, digitale, dezvoltandu-si totodata increderea in sine si abilitatea de a duce la bun sfarsit o activitate, pana la obtinerea rezultatului final.

Proiectul IMPACT este finantat prin programul Dezvoltare Locala, Fonduri norvegiene si este coordonat de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART.