JOBS

  • Asistent Manager Proiect

Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART, Bucuresti, angajeaza Asistent Manager Proiect, pentru implementarea unui proiect de educatie prin arte pentru copii si tineri, desfasurat la nivel national, finantat din Fonduri Norvegiene, Programul Dezvoltare Locala. Asistentul manager ajuta managerul de proiect in implementarea proiectului si realizarea raportarilor, in relatia cu personalul, voluntarii, colaboratorii, finantatorul. (mai mult)


  • Facilitator Ateliere de Arte

Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART, Bucuresti recruteaza Facilitator Ateliere de Arte, pentru implementarea unui proiect de educatie prin arte pentru copii si tineri cu risc de abandon scolar sau CES, desfasurat la nivel national. Facilitatorul Atelierelor de Arte pregateste si faciliteaza atelierele de arte (teatru, dans, muzica, film, fotografie, etc.) pentru copii si tineri din comunitati preponderent rurale din 6 judete ale tarii: Prahova, Brasov, Constanta, Dambovita, Arges, Galati; realizeaza rapoartele de activitate pentru atelierele sustinute. (mai mult)


  • Editor Audio-Video

Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART, Bucuresti, angajeaza Editor Audio-Video, pentru implementarea unui proiect de educatie prin arte pentru copii si tineri, desfasurat la nivel national. Editorul Audio-Video editeaza materiale audio-video din atelierele de arte (teatru, film, dans, etc.), reportaje despre proiect, editeaza filmul comunitar realizat in cadrul proiectului. (mai mult)